ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ

Εσείς βάζετε τη διάθεση για μια απόδραση στη θάλασσα και εμείς τη μεγαλύτερη γκάμα ζωντανών δολωμάτων στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ-ΧΟΝΔΡΙΚΗ (Για χονδρική ρωτηστε τιμες)

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ (30γρ.)    3€
ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ (45γρ.)  JUMBO    4.50€
BIGANTINI    12.00€ / 1kgr.
ΚΟΡΔΕΛΑ    6€
   
ΑΓΡΙΟΜΑΝΑ    ΑΠΟ 2,00€ / τεμ.
ΜΑΝΕΣ    1,00€ / τεμ καί 1,20€ (Μεγάλες) τεμ.
ΜΑΝΑΚΙΑ    0,75€ / τεμ.
ΜΟΝΟΔΟΛΙΑ (ΝΤΟΠΙΑ)        0,85 / τεμ.  και 1€/τεμ (μεγάλα)
ΜΟΝΟΔΟΛΙΑ (ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ)    5.50€ / κουτί
   
ΚΟΚΚΙΝΟ ( ΑΓΡΙΟ) Jumbo / κουτί (5τμχ) - 8.50€
ΜΑΥΡΟ ΘΥΚΑΡΙΣΙΟ (10/12 θαλάμια)    4.50€ (κουτί)
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  -1,50/ τεμ (Απλός)


ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ( JUMBO) -  2,00€/τεμ
ΦΑΡΑΩ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΑΠΟ    10,00€ / τεμ. (Μικρό)
ΦΑΡΑΩ (SELECT)    16.00€ / τεμ.
ΚΑΡΑΒΙΔΑΚΙ    3,50€ / 100 τεμ.
ΚΑΡΑΒΙΔΑΚΙ (κόκκινο)    12€ / 100 τεμ.
ΣΩΛΗΝΑ    11€  το κιλό
ΠΟΡΦΥΡΑ    7.50€ το κιλό

ΚΑΡΑΒΙΔΑΚΙ (ΠΡΑΣΙΝΟ)   - 1 ΦΙΞ   (1000ΤΜΧ)    22.50€

ΣΟΥΠΙΕΣ (Νωπές-Κατεψ/νες) - 4.50€ /τεμ.


 
 ΔΟΛΩΜΑΤΑ

  ΦΑΡΑΩ20987-farao.jp g
Είναι κατάλληλο για όλα σχεδόν τα ψάρια. Ψαρεύει μέρα, αλλά και νύχτα. Εξαιρετική επιλογή για τσιπούρες, σαργούς, μυλοκόπια, αυλιάδες, λιθρίνια, φαγκροπούλα, σκαθάρια, μελανούρια, και σχεδόν για τα πιο πολλά ψάρια. Δεν ψαρεύει σε αμμώδεις βυθούς. Η θερμοκρασία συντήρησης είναι 8 με 14 βαθμούς Κελσίου, γι΄αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται περισσότερη προσοχή στη σωστή θερμοκρασία. Δολώνουμε κόβοντας απο την ουρά και προχωρώντας προς το κεφάλι.



  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ20985-amerikan os.jpg
Δόλωμα με εξαιρετικές επιδόσεις. Κατά τη δολωσιά του χρειάζεται προσοχή. Έχει πάρα πολύ αίμα και φώσφορο που το κάνει ακαταμάχητο. Είναι θαυμάσια επιλογή για ημερήσιο, αλλά και για νυχτερινό δόλωμα. Στοχεύει σε όλα τα ψάρια εκτός από αφρόψαρα. Ψαρεύει όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους ελληνικούς βυθούς. Η θερμοκρασία συντήρησης είναι 10-14 βαθμούς Κελσίου σε σκιερό μέρος, με ψυγειάκι και παγοκύστη. Δολώνεται και σε κομμάτι, αλλά και ολόκληρο, με βοήθεια βελόνας.


  ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΓΡΙΟ20989-kokkino. jpg
Δόλωμα που το προτιμούν όλα τα ψάρια χωρίς καμιά εξαίρεση. Ψαρεύεται όλες τις εποχές του χρόνου μέρα και νύχτα, έχει πολύ φώσφορο και πολύ αίμα. Έχει πολύ κινητικότητα κατά τη διάρκεια που είναι δολωμένο. Η θερμοκρασία συντήρησης είναι 8 με 14 βαθμούς Κελσίου, για ψάρεμα παράκτιο η από το σκάφος. Ψαρεύεται ακόμα και αλατισμένο (παστωμένο), όταν κάποιος ψαράς θέλει να το κρατήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα.



  ΜΑΝΑ-ΑΓΡΙΟΜΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ20990-manes.jp g
Aπευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των παραγαδιών λόγω ανθεκτικότητας, αλλά και για λόγους οικονομίας. Μας δίνει τη δυνατότητα να ψαρέψουμε την ημέρα, ακόμα και την νύχτα. Έχει και αυτό πολύ φώσφορο, είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου. Διατηρείται πάντοτε σε θαλασσινό νερό και είναι ανθεκτικό στη μεταφορά του. Για τη σωστή συντήρησή του, αρκεί η θερμοκρασία να είναι 10 με 14 βαθμούς κελσίου. Είναι ένα δόλωμα κατάλληλο για καθετί, εφόσον αντέχει στην ταλαιπωρία που δημιουργεί το λιάνωμα.


  ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ20991-mauro-sk ouliki.jpg
Είναι ένα δόλωμα που προσφέρεται για μουρμούρες και για όλα τα ψάρια. Ψαρεύει ημέρα, αλλά και νύχτα το ίδιο καλά, όλες τις εποχές του χρόνου. Έχει πολύ φώσφορο. Συντηρείται σε 10-14 βαθμούς Κελσίου, μέσα στη συσκευασία του. Αντέχει περίπου 4 ημέρες, εάν συντηρηθεί κατάλληλα. Εύκολο στην μεταφορά του. Ψαρεύει όλες τις εποχές του χρόνου.



20992-monodoli .jpg
  ΜΟΝΟΔΟΛΙ ΝΤΟΠΙΟ & ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Μπορούμε να ψαρέψουμε ακόμα και το βράδυ την εποχή που το διαλέγουμε, ενώ αν υπάρχει πολύ λιάνωμα είναι καταλληλότατο λόγω της αντοχής του στις μικροτσιμπιές. Επίσης έχει πολύ φώσφορο. Δολώνεται ολόκληρο. Διατηρείται σε 10 με 14 βαθμούς Κελσίου, πάντοτε σε θαλασσινό νερό και αντέχει στη μεταφορά, αλλά και στο ψάρεμα του, αρκετές ημέρες, εφόσον διατηρηθεί σωστά.




  BIGATTINI20986-bigattin i.jpg
Η συντήρησή τους γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία, 0 έως 2 βαθμούς, κρατώντας τα σκουληκάκια αδρανή, σε μια κατάσταση χειμέριάς νάρκης. Τότε τα bigattini βρίσκονται σε απόλυτη ακινησία, σαν ναρκωμένα. Για τον ερασιτέχνη, αρκεί ένα απλό οικιακό ψυγείο ή ένα ψυγείο πάγου τύπου IGLΟO. Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία λειτουργίας του ψυγείου στο χαμηλότερο επίπεδο, ενώ στη δεύτερη θα τα συντηρούμε με παγοκύστες, τις οποίες θα εναλλάσσουμε τακτικά.


   ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ20984-akrovati s.jpg
Ο ακροβάτης αποτελεί ένα καλό δόλωμα για το παράκτιο ψάρεμα. Μερικά από τα ψάρια που τον προτιμούν είναι η μουρμούρα, η τσιπούρα, το λαβράκι και ο σαργός. Ο καλύτερος τρόπος για να το παρουσιάσουμε είναι να πλέξουμε στο αγκίστρι μας κεντητά ένα με δυο σκουλήκια, αφήνοντας τις άκρες του ελεύθερες να κινούνται. Διατηρείται στο ψυγείο στους 8-10 βαθμούς Κελσίου, για δυο εβδομάδες περίπου.



________________________________________
•    Φρέσκα κατεψυγμένα και παστά δολώματα – ψαροδόλια.
•    Γαρίδα "Γάμπαρη" καθαρισμένη στο αλάτι για καθετή και παραγάδια σε συσκευασία μισού κιλού.
•    Κατεψυγμένο καραβιδάκι - παστά φαραώ και τσουτσούνι άγριο για παραγάδι.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Κάντε το ψάρεμα σας εύκολα-γρήγορα και χωρίς κόπο!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.